GY.I.K.

Kedves Érdekld!

Ezen az oldalon a futárszolgálattal kapcsolatos kérdéseket szedtük össze. Amennyiben az alábbiakban nem talált Önnek megfelel választ, kérem, hívja segítkész ügyfélszolgálatunkat a 06-1/347-02-67, 06-1/347-02-68-as telefonszámokon.Mennyivel elbb hívjak futárt?

A futár kolléga 30 percen belül felveszi Önnél a küldeményt a megrendelés rögzítése után. A felvételi id némiképp módosulhat a forgalmi helyezet, illetve az aktuális leterheltség függvényében. Amennyiben a küldemény a megrendelés leadásakor még nincs kész, kérjük, azt jelezze ügyfélszolgálatunknak.

Tudok idpontra rendelni futárt?

Természetesen van lehetség adott idpontra, vagy id-intervallumra történ rendelésre. A munkaidn kívüli idpontokról, legyen szíves, egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal.

Meddig tudok futárt rendelni?

Ügyfélszolgálatunk a megrendeléseket munkanap 8:00 és 18:00 között tudja fogadni. Munkaidn kívül ügyeleti rendszerben dolgozunk elzetes igény alapján.

Mennyi id alatt kézbesítik a küldeményt?

A motoros küldeményeket Budapest területén a lehet legrövidebb id alatt, de legfeljebb 2 órán belül kézbesítjük. Amennyiben Önnek ettl gyorsabb szolgáltatásra van szüksége, akkor ajánljuk figyelmébe a KunExpressz szolgáltatást, melynek keretében a megrendeléstl számított 1 órán belül kézbesíti futár kollégánk a motoros küldeményét.

Hogyan csomagoljam a küldeményt?

A küldemény csomagolása közös érdekünk. A küldemények sokszínsége miatt a csomagolásra nem tudunk lehetséget biztosítani, ezért kérjük kedves megrendelinket, a csomagolás elégséges mivoltáról legyenek szívesek gondoskodni. A küldeményt minden esetben úgy kell csomagolni, hogy azt a küls behatásoktól megóvja. A különleges bánásmódot igényl küldeményekrl, kérjük a megrendelés leadásakor, tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat. A „Törékeny”, valamint a „Fraigle” felirat a küldeményt nem védi meg.

Melyik küldeményhez milyen futárt rendeljek?

A kis méret küldeményekhez (35*20*20 cm / 5 kg) motoros-; a nagyobb, sérülékeny, illetve értékes eszközök (laptop, LCD monitor) szállításához autós-; egy átlagos személyautó befogadó méreténél több, illetve 150 kg-nál nehezebb küldeményhez (max. 500 kg, illetve 1 EUR raklap) puttonyos futárt ajánljuk figyelmébe.

Motoros futárt rendeltem, de autós futár jött érte. Többe kerül ez nekem?

A válasz egyértelmen nem. A gyorsabb kiszolgálás érdekében küldünk Önhöz autós futár kollégát. A diszpécser az adott forgalmi szituációkat, illetve a leterheltség figyelembe vételével irányítja a futárokat, hogy a megrendelink igényeinek maximálisan meg tudjunk felelni.

Milyen módon tudom rendezni a kézbesítést?

Külön megállapodás (szerzdés) megléte esetén átutalással, minden más esetben az ÁSZF értelmében készpénzzel kell rendezni a kézbesítést.